Er din pose med tekstilaffald eller din Miljøkasse ikke taget med?

Har du ikke fået byttet din Miljøkasse eller medtaget poser med tekstilaffald?

Vi oplever nyhedens interesse for både Miljøkasse og tekstilaffald. Det er vi naturligvis glade for, men det udfordrer vores kapacitet. 

Hvis din miljøkasse eller dine fyldte poser med tekstilaffald ikke er medtaget, så skyldes det, at der ikke er plads på skraldebilen.

Skraldebilen har et særligt rum til hhv. Miljøkassen og poserne med tekstilaffald, hvorfor der kun er plads til et begrænset antal kasser og poser. 

Vi oplever desværre også at det ikke udelukkende er tekstilaffald der kommes i poserne, men også genbrugstøj. Der er ofte flere poser på den enkelte adresse, med virkelig meget tøj i som kunne genbruges og det er naturligvis ikke hensigtsmæssigt.

Det fylder meget og optager pladsen for det som poserne reelt er beregnet til, nemlig ødelagt tøj som eks. ødelagte viskestykker, strømper, karklude m.v. 

Vi holder øje med hvor mange der ikke får deres poser og/eller kasser taget med, da vi modtager data når skraldemanden registrerer en tilbagemelding til os på den enkelte adresse, så vi kan evaluere på ordningen ud fra fakta og statistik. 

Lige nu kan du altså godt opleve at Miljøkassen og poserne til tekstilaffald ikke bliver taget med flere gange i træk. Det er bestemt ikke uvilje, men et resultat af den store interesse i en ny ordning. 

Vi forventer at det udligner sig med tiden og at du vil opleve en stabilitet omkring Miljøkassen og poserne med tekstilaffald. 

Hvis du gerne vil have Miljøkassen byttet og af med tekstilaffaldet nu, så kan du du gøre det på en af vores 6 genbrugsstationer

 

Ny hjemmeside

Ny hjemmeside

Med ny affaldsordning, nye skraldebiler og nyt logo, så er det også tid med en ny, moderne og funktionel hjemmeside.